Старша дочка Алли Пугачової, відома російська співачка Крістіна Орбакайте отримала травму під час репетиції. Про це вона повідомила у своєму Instagram і виклала фото, на якому видно травмовану кінцівку. Артистка розповіла, що отримала травму, готуючись до нових постановок для концертної програми. Також вона повідомила, що їй довелося перенести свої концерти.

"Так почалася моя підготовка до нових постановок для концертної програми. Перелом щиколотки. Не можна наступати на ногу мінімум 6 тижнів, на жаль, мої лютневі концерти та вистави змушена перенести (перший раз за свою кар'єру), дати обов'язково повідомлю! Сподіваюся на розуміння і підтримку", - написала Орбакайте в підписі до посту. А фанати почали писати в коментарях слова підтримки і побажання швидкого одужання.

Нагадаємо, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.

Також портал "Знай.иа" писав, що щедра Пугачова подарувала покоївці Орбакайте ціле багатство.