Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно танцюрист відправився на відпочинок з сім'єю спекотного Маямі, звідки вже активно викладає яскраві фото в соцмережі. Так, цього разу Яма показав кумедне фото, на якому видно його лису голову, і вона в нього здорово засмагала на спекотному сонці.

На новому фото Влад зображений на пляжі з напоєм у руці, він приспустив сонцезахисні окуляри і підморгує, дивлячись у камеру. На ньому проста світла футболка, і немає головного убору, від цього, мабуть, його лисина і підсмажилася. Про це він розповів в підписі до фото: "Вранці – тренування, вдень – кабріолет, ввечері – пляж!.. Про SPF думати ніколи, шапку одягав, але, мабуть, не завжди... (Для волохатих зауважу, що в першу чергу згорають ділянки тіла, перпендикулярні сонячним променям). Тепер я Вождь Червонолицих!.. Photo @dimich_wnfit".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.