Ведучий реаліті-шоу "Екси" за свої 37 років скуштував дуже багато різних страв. Однак, чомусь не припав йому до смаку саме український борщ.

Олександр Педан любить поїсти. А хто ж не любить? Спілкуючись у соцмережах зі своїми прихильниками, він розповів про страву, яка йому смакує найменше.

"Я їв у своєму житті такі речі... Від хробаків до чого завгодно. Але от який парадокс: немає такого, що я ненавиджу. Не люблю борщ. Такий я українець. Але сало їм", - зізнався Педан.

Та Олександр запевняє – він всеїдна людина. Але останнім часом почав помічати, що не дуже любить жирну їжу, зокрема, свинину. А от список улюблених страв у Педана значно довший.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З гарячого не відмовлюся від голубців та риби, – розповів ведучий Новому каналу. – Більше люблю білу рибу. Лосось – не для мене, хоч який би він був красивий. А ще люблю салати. Часто готую їх удома – з помідорами, моцарелою або просто мікс салатів. З солодкого обожнюю тірамісу".

До речі, ловіть приклад здорового харчування від Педана: великий сніданок – обов’язково. Солодке та мучне – тільки в першій половині дня. Вечеря – легка. А от після 19:00 ведучий старається взагалі не їсти.