У березні на телеканалі СТБ відбудеться довгоочікувана прем'єра шоу "Холостяк". Саундтрек до тизеру 10 сезону проекту записала пара, яка також познайомилася на популярному шоу – Роман Дуда і Віра Кекелія.

"Нам з Ромою подобається працювати з цією командою. Хлопці роблять все дуже круто. Про них величезна кількість відгуків і від звичайних слухачів, і від музикантів. Більш того, я вже записала саундтрек для промо-кліпу до серіалу "Кріпосна". Тому, коли мені запропонували виконати хіт Ріанни – Diamonds, я, не роздумуючи, погодилася! Тим більше, записували композицію разом з чоловіком. І вся її краса в тому, що більшою мірою жіноча пісня виконується чоловічим голосом, з хрипотою. Ми з Ромою отримали величезне задоволення від процесу. Слухаючи перші записи в студії, вже знали, що фінальний результат буде ще крутіше. Так і вийшло", - сказала Віра.

Роман Дуда і Віра Кекелія
Роман Дуда і Віра Кекелія

"Мені б теж хотілося відзначити роботу команди. По правді кажучи, до біса приємно творити з професіоналами. До того ж, з дуже милими людьми – починаючи від продюсерів і закінчуючи саундпродюсерами. По більшій мірі, композиція Diamonds для мене не нова. Проте знати, що ти записуєш її конкретно для проекту "Холостяк", – це, звичайно, дуже здорово! Мені сподобалося, що вся команда глянула на пісню по-новому. Окремо зазначу аранжування – воно в міру насичена і чуйна", - поділився враженнями Рома.

Роман Дуда і Віра Кекелія
Роман Дуда і Віра Кекелія

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Подружжя відзначило, що кохання можна знайти де завгодно і телепроект – не виняток. Також пара побажала новому герою шоу прислухатися до внутрішнього голосу.

"Найголовніше – це те, що всередині. Якщо люди дійсно щиро ставляться один до одного, камери не вплинуть на відносини. І якщо коханню судилося відбутися, то воно трапиться за будь-яких обставин. Холостяку я раджу не втратити голову. Нехай вона йде кругом тільки на першій вечірці. А далі – треба краще придивлятися, щоб не помилитися. А дівчатам моя порада – не сходити з розуму. Чоловікам істерики не подобаються", – вважає Кекелія.

Роман Дуда і Віра Кекелія
Роман Дуда і Віра Кекелія

Нагадаємо, вже відомо ім'я героя десятого сезону реаліті-шоу "Холостяк".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Добринін програв спір нареченій і сильно змінив зовнішність.

Також портал Знай.uа писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.