Одіозний російський актор та екс-священик Російської православної церкви Іван Охлобистін прокоментував тенденцію знаменитостей називати простих людей ″бидлом″.

Охлобистін розказав, звідки, на його думку, у ″зірок″ російського розливу взялась тенденція з неповагою ставитись до прстих людей. Про це актор написав в російській соцмережі ″Вконтакте″.

Після того, як у російському сегменті соцмереж прокотились скандали, пов'язані з місцевими зірками всіх калібрів і мастей, які називають простих росіян не інакше, як ″бидлом″, тобто, по-суті, людей, яким вони зобов'язані своєю знаменитістю, стало зрозуміло, що це не одиничні обмовки по Фрейду — це вже тренд.

Охлобистін звинуватив у цьому віянні самих же росіян, зазначивши, що вони ″звели в ранг″ божевільних.

″Ми поклоняємось випадковим людям без заслуг, талантів, принципів і хоч якихось натяків на інтелект. Наші діти копіюють дешевих одноденок, захоплюючись, як вдало склалося у них життя, при повній відсутності даних і витраченої праці. Альфонси, придурки і збоченці полемізують з телевізійних екранів про політику і культуру нарівні з поважними експертами, цим обнуляючи їхній авторитет. Ескортниці вчать багатодітних матерів життю. Піком всього цього можна вважати історію 19-річної ідіотки, яка продала свою цноту через інтернет".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

″Ласкаво просимо в пекло!″, - охарактеризував все це Охлобистін.

При цьому він забув, як сам залюбки полемізував про те, що Росії потрібно терміново захопити Одесу, як збирався поповнити лави терористів ″ДНР″, щоб вбивати українців, як закликав до ядерної війни з Америкою, влаштовував істерики через український Томос, а самих українців називав ″продажними тварюками″ та висловлював готовність запихати їх ″живцем у пічку″.

А ″вишенькою на торті″ у гнівному пості російського клоуна Охлобистіна стало те, що він згадав власні образи, яких йому завдала ЛГБТ-спільнота.

Справа в тому, що Twitter заблокував його мільйонний акаунт через скаргу ЛГБТ-спільноти, а із Instagram його дружини видалили пост, в якому вона розкритикувала цінність емансипації.

″Що заважає нам поступити так само? Їх не потрібно критикувати в ефірах каналів і матеріалах глянцевих видань. Про них взагалі не потрібно згадувати — просто забути. Назавжди. Можливість впливати на багаточисельну аудиторію мають право лише люди, які своїм розумом, працею і талантом заслужили цю честь″, - заявив російський недосвященик Охлобистін, очевидно, маючи на увазі себе.

Нагадаємо, Охлобистін жорстко образив українців

Як повідомляв портал Знай.ua, Охлобистін закликав до ядерної війни з Америкою

Також Знай.ua писав, Охлобистін влаштував істерику через український Томос