Відома голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю подруги Бонда в знаменитій "бондіані", часто радує фанатів яскравими постами на своїй сторінці в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня показала публіці цікавий кадр, на якому позує в незвичному образі.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася у себе вдома. На ній дивний леопардовий наряд, який оголив одне плече, виділяючи витончені ключиці. При цьому увагу привертає обличчя Ольги – на ньому яскравий "котячий" макіяж з намальованими чорними стрілками і котячими вусами. Її волосся зібране в недбалу зачіску і прикрашене обідком з котячими вушками. При цьому актриса виглядає втомленою. У підписі до фото Куриленко написала: "Граємо у тварин з сином вдома". Шанувальники в захваті від нового фото Куриленко, її фото кинулися обговорювати, засипаючи її компліментами в коментарях до знімка.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда порушила мережа зухвалим чином.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережа незвичайним перевтіленням.