Актор з "Гаррі Поттера" Метью Льюїс показав своїх колег по франшизі, які подорослішали і вже давно не діти. Багато з них змінилися до невпізнання. Фото з'явилося в акаунті Льюїса.

На знімку зліва направо відображені Том Фелтон (Драко Мелфой), Емма Уотсон (Герміона Грейнджер), Еванна Лінч (Полумна Лавгуд), Бонні Райт (Джіні Візлі) і сам Люьис, який втілив образ Невілла Лонгботтома.

Актори з "Гаррі Поттера", фото: mattdavelewis / Instagram
Актори з "Гаррі Поттера", фото: mattdavelewis / Instagram

Красень-актор, виявився не єдиним, хто сильно змінився з часів "Гаррі Поттера". Не лише його сьогодні складно впізнати. Дорослі зірки здивували фанатів зовнішнім виглядом. "У Мелфоя вуса?!", "Де Деніел", "Чому Том виглядає таким старим", "Милі", - пишуть в коментарях.

Нещодавно цікава історія трапилася із зіркою "Гаррі Поттера" Деніелом Редкліффом. Актор розповів кумедну історію, як його прийняли за безхатька. Він з собакою стояв поряд з магазином, і через погану погоду вирішив, нагнувшись, закутати того у своє пальто. В результаті чоловік, який проходив повз дав актору п'ять доларів на каву.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше зірку "Гаррі Поттера" Деніела Редкліффа сплутали з безхатьком: "Дали п'ять доларів..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Вбий свою кохану": зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф розбив серця мільйонам жінок

Також "Знай.ua" писав, "Тривожний дзвіночок": Деніел Редкліфф зробив несподіване зізнання