За лаштунками шоу Нового каналу "СуперІнтуїція" олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова розповіла про те, як проігнорувала своє шосте чуття і постраждала через це. Спортсменка отримала серйозну травму на змаганнях.

Анна Різатдінова впевнена, що передчуттям варто довіряти, особливо якщо від цього залежить власне здоров'я. Зірка спорту поділилася особистою історією зі своєї професійної кар'єри.

Анна Різатдінова, Сергій Притула та Володимир Остапчук, фото: пресслужба Нового каналу
Анна Різатдінова, Сергій Притула та Володимир Остапчук, фото: пресслужба Нового каналу

"У житті інтуїція мені допомагала, але я не завжди до неї прислухалася. А варто було б. Особливо вона розвинена у нас, жінок. Пам'ятаю, був такий випадок, коли я серцем відчувала, що мені не слід було їхати на одні змагання. Не хотіла цього, просила дозволу у тренерів не виступати. Але все одно поїхала. У результаті на цих змаганнях отримала серйозну травму. Тобто, я мала рацію – не потрібно було виступати. Все-таки є в нашому житті передчуття, до яких слід прислухатися", - розповіла Анна. Анна Різатдінова

Суперником Анни на шоу був Володимир Остапчук. Крім них, "прокачати" своє шосте чуття у новому сезоні "СуперІнтуїції" змогли такі знамениті учасники, як Тіна Кароль, Олег Винник, Оля Полякова, Настя Каменських, Маша Єфросініна, Юрій Горбунов та інші.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Анна Різатдінова, фото: пресслужба Нового каналу
Анна Різатдінова, фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, раніше переможець "Танців з зірками" Кот вразив несподіваною правдою про Різатдінову: "Дивно, що вона дійшла до фіналу..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Різатдінова після "Танців з зірками" розповіла про відносини з Прохоровим: "Я готова..."

Також "Знай.ua" писав, що Нікітюк, Різатдінова, Андраде, Камінська оголилися для пікантного календаря XXL: гарячі красуні і розкішні авто