Популярна українська співачка і улюблениця публіки Настя Каменських, яка нещодавно відпочивала в Мексиці з чоловіком Олексієм Потапенком, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала шанувальників забавним відео, на якому танцює під веселу музику.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в стильному джинсовому комбінезоні на гудзиках, які зверху розстебнуті. Її пишне кучеряве волосся зібране у хвостик на маківці, і вона під час танцю активно його розтріпує, а на її обличчі легкий макіяж з яскравою помадою. Власне, танцює вона дуже цікаво і незвично, її рухи ритмічні і симетричні. У підписі до фото Каменських написала: "Коли твоя душа танцює і співає". Шанувальники у захваті від такого веселого відео зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.