Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, часто радує багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram яскравими фото і відео зі свого насиченого життя. Нещодавно зірка відправилася відпочивати в сонячні Емірати, звідки тепер частенько показує нові яскраві фото.

Так, в цей раз Леся показала миле соковите фото, на якому позує в цікавому образі. Як видно, красуня відображена, стоячи в воді по кісточки на тлі безтурботного морського пейзажу. Прогулятися вона вийшла у вузькому латексному платті яскраво-салатового відтінку, яке красиво підкреслило ідеальну фігуру. Волосся Нікітюк розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж і хижий вираз. У підписі до фото телезірка написала: "Хотілося б написати. Це моя круїзна колекція #ѕамашила, яка скоро завоює світ! Оооо, вже написала". Шанувальники не розгубилися і кинулися обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.