Зірка "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук порадувала своїх фанатів ніжним знімком і заявила, що побути наодинці з собою - це найкращий спосіб, щоб почати все з початку. Про це вона написала під фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Марта Адамчук

Так, на знімку дівчина зображена в сукні з великим вирізом на спині. Вона спустила з плечей щось схоже на халат. Хвилясте волосся Адамчук зібране у хвіст. Знаменитість посміхається і виглядає дуже щасливою.

Також на фоні видно будівлі та безліч рослин. По всій видимості Марта позує на висоті, звідки відкривається прекрасний вид десь в Іспанії.

У публікації дівчина розповідає, як добре побути з собою наодинці.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Побути з собою наодинці - найкращий спосіб по-справжньому перезавантажитися", - написала Адамчук.

За словами зірки, після концертів та ігнорування питань зі здоров'ям, вона була дуже виснажена. Тому новий 2020 рік дівчина вирішила почати з себе.

"Дуже шкода, що ми звикли йти до лікаря, коли вже майже пізно. Тому я хочу сьогодні побажати вам свідомого ставлення до себе. Своєчасної реакції на підказки вашого тіла. Воно багато нам каже - треба тільки прислухатися", - підписала вона.

У свою чергу, фанати оцінили як саму фотографію, так і самі слова зірки.

"Ми люди самі обираємо свою долю, у тому числі слухаємо чиїсь поради.Щодо свого здоров'я або особистого життя. Ми такі є!!!... І це дуже добре, що все завчасно!", "невже в Іспанії зараз так тепло?) Про відпустку хороша ідея, але взимку звуть тільки Карпати і лижі", "Дивлячись на красиву жінку, я не можу не закохатися в неї, я від неї без розуму. Це як удар блискавки і триває стільки ж: мить", - написали користувачі.

Нагадаємо, що актриси з творчої студії "Кварталу 95" виконали для шанувальників запальний танець під пісню про сучасних, зухвалих і оригінальних мам на відпочинку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відома українська співачка і учасниця "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук розповіла про дружбу і конкуренції в колективі.

Також "Знай.ua" писав, що Валерій Жидков поділився деталями про створення колективу і його початкової потенційної небезпеки.