Джонні Депп обіцяв довести в суді, що не бив Ембер Херд. Як відомо, в 2019 році актор подав позов про наклеп, щоб змусити колишню дружину заплатити $50 млн.

Видання Daily Mail опублікувало записи розмов Деппа і Херд в 2015 році, під час яких вона зізнається, що била його.

"Я не збираюся битися з тобою. Ти, чорт візьми, вдарила мене минулої ночі <…> Я поїхав учора ввечері, щоб не допустити насильства. Крихітко, вже казав тобі про це, я до смерті боюся, що ми влаштуємо де-небудь місце злочину <…> Я люблю тебе і хочу, щоб ти стала моєю дружиною. Хочу бути твоїм чоловіком, хорошим чоловіком", - говорив Депп.

Ембер Херд і Джонні Депп
Ембер Херд і Джонні Депп

"Я била тебе… Не знаю, яким був рух моєї руки, але ти в порядку… Пробач, що не вдарила тебе по обличчю як слід. Любий, тебе не побили <…> Якщо я кидаюся каструлями і сковорідками, це ще нічого не значить <…> Боже, я іноді так злюся, що втрачаю розум", - відповідала Херд.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що після розлучення з актором Ембер написала статтю для Washington Post, в якій назвала себе жертвою домашнього насильства. Подаючи проти неї позов про наклеп, Депп зазначив, що вона зруйнувала його репутацію заради власної вигоди.

"Міс Херд не є жертвою домашнього насильства, а є злочинницею. Вона била мене, часто кидала в мене різні предмети, у тому числі важкі пляшки, банки, палаючі свічки, пульти" - заявляв Депп.

Нагадаємо, Джонні Депп провів Різдво з колишньою дружиною Ванессою Параді.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ембер Херд закрутила роман з жінкою.

Також портал Знай.uа писав, що Джонні Депп отримує погрози від батька Ембер Херд.