Варто нагадати нашим читачам, що в суботу, 8 лютого, відбудеться перший півфінал Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2020". Так, у зв'язку з цим відома українська співачка Катя Чілі презентувала початок своєї конкурсної пісні. Варто зазначити, що композиція стартує з тривалого сопрано, де Катя тягне низьку ноту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню каналу СТБ в мережі Intagram.

"Ми настільки вражені, що оголошуємо КОНКУРС #СпівайЯкKatyaChilly: 1. Опублікуйте Сторіс, в якому співаєш довше, ніж Катя, тобто не менше 14 секунд. 2. Відмічай @stbua і став хештег СпивайЯкKatyaChilly в коментарях під цим постом 3. Підписка на нас і відкритий профіль — обов'язково! 4. А вже в понеділок (3.02) ми оберемо переможця і подаруємо йому квиток на 2 персони на перший півфінал Національного відбору на Євробачення, в якому буде виступати Katya Chilly. Нехай удача буде на твоїй стороні.", - наголошується в публікації.

Варто також нагадати, що організатори Нацвідбору на Євробачення-2020 опублікували нові офіційні правила голосування. Згідно з офіційними правилами, у всіх півфіналах і фіналі (8, 15 і 22 лютого відповідно) голосування глядачів і суддів пройде паралельно. Бали будуть важити по 50% з боку глядачів і суддів і додаватимуться в загальний результат. Потім за загальними підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо учасники наберуть рівну кількість балів, то пріоритет матиме той артист, який одержав більшу кількість балів від глядачів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Assol розповіла, що давно роблять в Англії, але тільки почали в Україні.

Як повідомляв Знай.uа MARUV лише в дірявій сукні влаштувала гарячу фотосесію посеред нічних джунглів.

Знай.uа писав, боїться Jerry Heil критики і невдало заспівати наживо у Нацвідборі: ексклюзивне зізнання співачки.