Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Каменських неодноразово показувала свою любов до бігу і в новому повідомленні зірка поділилася своїми секретами, які змусять кожного закохатися в біг:

Хочу з вами поділитися 3 радами ось NK, як закохатися в біг!🏃🏻‍♀️ ✔️ Слухати своє тіло 🧘🏻 Воно саме вам підкаже, коли потрібно взяти паузу або зменшити темп. Бігайте в задоволення уранці, зустрічаючи світанок, і завжди з хорошим настроєм! ✔️ Ставте цілі 🏆 З мого особистого досвіду скажу, що допомагає щоденник з зазначеними в ньому результатами. Адже ніщо так сильно не мотивує, як персональні успіхи! ✔️ Комбінуйте заняття 🏋🏻‍♀️ Регулярно бігати – це корисно, але недостатньо. Силові тренування зміцнюють тіло й дають можливість відпочити біговим м'язам. Я бігаю, і я щаслива ☀️ Побігли? - написала під фото Каменських

Раніше співачка навіть випускала свій власний спортивний одяг бід маркою NKSport. І підкреслює, що саме завдяки спорту вона отримала фігуру своєї мрії.

Нагадаємо, раніше фанати примітили сліди фотошопу і ретуші на фото Каменських.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських опублікувала на своїй сторінці кілька милих кадрів на яких з'явилася в незвичайному образі.


Також Знай.uа" писав, що артистка виставила уривок з довгоочікуваного влога, але на цей раз вирішила вести його на іспанською, яку вивчає вже 1,5 року.