Кохана відомого співака та музиканта Віктора Павліка 25-річна Катерина Реп’яхова видала трохи відвертих думок на своїй сторінці в Іnstagram.

Катерина Репяхова, фото Іnstagram

Як відомо, нареченою Павліка є його піар-менеджер Катерина Реп’яхова, яка молодша за музиканта на 28 років.

Дівчина написала, що останні три дні у них з Віктором Павліком були касові концерти в Київській області. За словами дівчини, вона стала помічати, що люди реагують на неї все більш емоційно. Такого не було навіть у червні. Таке враження, що до них з першого разу не доходило. А за пів року канали настільки заїздили цю тему, що до всіх дійшло.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мені стає все важче. Тому що я стою на квитковому контролі, зустрічаю кожного глядача (це я багатого життя захотіла, заради грошей з ВП😂). А потім я продаю диски))) Вчора я помітила як жінка знімала мене на телефон, поки я стояла з дисками. І ось я реально не знаю, що робити в такій ситуації. Бігти до неї?😅 Не звертати уваги? Не знаю🤷🏼♀️ Є люди, виховані, які підходять і кажуть: - ми вас впізнали, ви Катя))) А є такі, які розглядають з голови до ніг і думають, що це непомітно", - жаліється дівчина.

І зрештою, майбутня дружина Віктора Павліка підсумувала, попросивши людей бути культурнішими, особливо ті, з якими дівчині доведеться скоро зустрітися.

Нагадаємо, що у жовтні 2018 року в молодшого сина Віктора Павліка Павла діагностували рідкісну та важку хворобу, яку змогли перемогти завдяки допомозі прихильників співака.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Павліка підлила масла у вогонь.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік розсекретив деталі майбутнього весілля з молоденькою коханою: "Знала, на що йде".