22 січня, мережу підірвала новина про те, що 52-річна Памела Андерсон таємно вийшла заміж за 74-річного продюсера фільму "Зірка народилася" Джона Пітерса. Через дванадцять днів після одруження в Малібу, Памела Андерсон та Джон Петерс вирішили роз'єднатись.

Про це офіційно повідомило видання The Hollywood Reporter

Джерело, близьке до актриси, каже, що пара ще не подала юридичну документацію, свідоцтво про шлюб після шлюбної церемонії 20 січня, в якій взяли участь два сини Андерсона, три дочки Петерса та його колишня дружина Крістін Форсайт-Петерс.

Мене зворушило, як ви тепло поставилися до мого з Джоном союзу. Ми були дуже вдячні за вашу підтримку. Ми вирішили провести деякий час окремо, щоб проаналізувати те, що ми хочемо від життя і один від одного. Життя - це подорож, а любов - це процес. Пам'ятаючи про це, ми вирішили відкласти оформлення свідоцтва про шлюб і довіритися цьому процесу. Спасибі, що поважаєте наше особисте життя - заявила Андерсон

Пітерс не прокоментував подію.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Памела Андерсон, Джон Пітерс

Їх розкол був різким, Андерсон сьогодні вранці полетіла до рідної Канади, і це всього через кілька днів після публікації люблячого знімка її та Петерса на своєму Instagram Stories.

Хоча кожен був одружений чотири рази до цього, і це був їх 5 брак, союз видався перспективним, враховуючи, що Андерсон та Пітерс одружилися одне з одним більше ніж 30 років тому та знову з’єдналися в останні місяці, тримаючи стосунки під прикриттям.

Нагадаємо, Памела Андерсон таємно вийшла заміж


Як повідомляв портал "Знай.ua", Памела сама опублікувала новий знімок на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.


Також "Знай.ua" писав, що 23-річний син Памели Андерсон Брендон Томас Лі розповів про свою алкогольну залежність.