Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня Кіперман, якій нещодавно виповнилося 18 років. Так, дівчина виставила романтичний знімок зі своїм коханим хлопцем на ім'я Метт, з яким зустрічається вже досить тривалий час. Парочка відпочивала на піщаному пляжі Малібу, Каліфорнія, разом з кудлатим псом.

"Life’s good with you (Життя хороше з тобою)", - зворушливо підписала Соня. Фолловери залишилися в захваті: "Прекрасні😍🔥", "Сонечка💕", "Які милі😍😍😍", "Яка класна собачка ❤️", "Вааай❤️❤️". Були і ті, хто привітав зіркову маму, Віру Брежнєву, з днем народження на сторінці красуні-доньки, адже 3 лютого співачці виповнилося 38 років.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.