Відома українська співачка Наталія Могилевська розкрила нові подробиці свого особистого життя. Про це вона повідомила в одному з останніх своїх інтерв'ю.

Наталя Могилевська

Так, знаменитість розповіла, що її коханий проживає далеко за кордоном, де працює вчителем. Однак, хто саме підкорив серце Могилевської – поки залишається в таємниці. До того ж, артистка приховала інформацію про те, за яких обставин вона познайомилися зі своїм обранцем.

"У нього там все життя. Він викладач, він працює ще. А у мене – тут, тому що моє життя пов'язане з Україною. Як ми будемо це вирішувати, не знаю", – поділилася співачка.

Також, Могилевська не розсекретила інформацію про те, де саме проживає її коханий. Артистка лише натякнула, що до Дня закоханих 14 лютого вона готує для бойфренда і своїх фанатів особливий сюрприз, а саме повільну і сексуальну версію пісні "Покохала".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Наталя Могилевська

Слід зазначити, що раніше Могилевська розповіла, що у неї з'явився новий роман, проте співачка не публікує спільні фотографії з чоловіком і не здійснює публічні виходи з них. В одному з коментарів знаменитість пояснила, що познайомить всіх зі своїм коханим лише тоді, коли буде впевнена в стабільності і міцності стосунків.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська зізналася, чому у неї збуваються мрії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталя Могилевська виставила свіжий кадр з великим букетом червоних троянд, заінтригувавши того фоловерів.

Також "Знай.ua" писав, що Наталя Могилевська виставила архівний кадр зі зйомок шоу "Ніч супер-хітів", позуючи в елегантній чорній сукні з глибоким декольте і бахромою.