Одна з жертв звинуваченого в сексуальних домаганнях голлівудського продюсера Харві Вайнштейна розкрила свіжі подробиці його злодіянь. Джессіка Манн приголомшливими деталями поділилася під час судового засідання.

Жертви Вайнштейна мовчали близько 30 років, проте нещодавно одна за одною зізналися в негідних вчинках продюсера. В результаті на нього посипалося безліч звинувачень, а зараз він відповість за свої вчинки в суді.

З початку судових засідань у справі про сексуальні домагання пройшов місяць. І зараз одна з постраждалих – Джессіка Манн зробила несподівану заяву, коли розповідала про пережите насильство.

"Коли я вперше побачила його голим, то мені стало його шкода. Я подумала, що він недосконалий, або интерсексуал. У нього були сильні шрами, яких я не бачила раніше, як від опіку", - поділилася Манн.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Після цих слів Харві Вайнштейн опустив голову вниз, щоб приховати від навколишніх свої емоції. Також Манн зізналася, що їх сексуальні стосунки були добровільними, і насильницькими. Так, вона розповіла, що двічі Вайнштейн її зґвалтував.

Нагадаємо, голлівудського продюсера Вайнштейну загрожує довічне, перші деталі.

Як повідомляв Знай. ua, Вайнштейн почув у суді нові звинувачення в насильстві.

Також Знай. ua писав, що Харві Вайнштейн зробив гучну заяву після з*кс-скандалу.