Всесвітньо відома американська plus-size модель Ешлі Грем буквально пару тижнів тому народила первістка від кінопродюсера Джастіна Ервіна, з яким перебуває у шлюбі з 2010 року. І зараз зіркова мама публікує перші фотографії свого новонародженого сина у соцмережі Instagram.

Свіжі знімки Ешлі виставила у своєму Instagram. На чорно-білих кадрах не видно обличчя малюка, зате можна розглянути його крихітну ручку, що стискає пальці щасливих батьків.

"О 6 годині вечора 18.01.2020 ми вітали 7 фунтів 5 унцій любові в нашому світі. Зустріч з нашим сином зробила наші серця неймовірно повними, і ми не можемо дочекатися, щоб представити його вам на Pretty Big Deal завтра", - зазначила Ешлі.

Нагадаємо, відома американська актриса українського походження Мілла Йовович народила третю дитину.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ешлі Грем зачарувала шанувальників гарячими знімками з пляжу, на яких вона позує на тлі скель.

Також портал Знай.uа писав, що Ешлі Грем взяла участь у якості гості на шоу Watch What Happens Live with Andy Cohen. Там вона прокоментувала блискучу кар'єру Кендалл Дженнер.