Як відомо, знаменита російська актриса та зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк та її чоловік, фігурист Чернишов вже 11 років перебувають у шлюбі. Хоч пара і працювала в різних напрямках, сталося так, що доля їх звела разом. Проте ходять чутки, що їхній шлюб не простий збіг обставин, а "план", який фігурист досить ретельно продумав.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов

Так, на просторах мережі не один раз говорили, що Чернишова та Тетяну Навку пов'язують тісні стосунки. Хоча Петро і не приховує, що дружить з колегою з фігурного катання вже багато років, можливо, їх пов'язує не лише дружба. Петро і Тетяна були знайомі ще до відносин з Заворотнюк. Також не виключено, що Чернишов та Навка були у відносинах, але пізніше, фігуристка віддала перевагу більш вигідному кандидатові - Дмитру Пєскову. Звичайно, не варто виключати, що Тетяна могла вибрати Дмитра заради статусу і грошей, а насправді "таємно" зустрічається з Петром.

Схожа ситуація може відбуватися і в житті фігуриста. "Покохавши" Тетяну в молодості, Петро не міг перебороти себе, навіть після того, як вона вийшла заміж. Не виключено, що для того, щоб не викликати зайвих підозр, Чернишов і вирішив одружитися на російській актрисі, а сам продовжував "бути" з Навкою.

Петро Чернишов і Тетяна Навка

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Якщо це правда, то виходить, що фігурист зраджував "прекрасній няні" з колегою ще до весілля. Також не виключено, що Заворотнюк все-таки не прожила 11 років в обмані, але безліч чуток про коханку фігуриста вказують на протилежне.

Нагадаємо, що в інтернеті з'явилася інформація про двійника відомої актриси Анастасії Заворотнюк.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рідні популярної тяжкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк відвідали церкву в селищі Автомагістраль, щоб набрати святої води.

Також "Знай.ua" писав, що популярну російську актрису, зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк з чоловіком Петром Чернишовим нібито помітили на курорті в Таїланді.