Стало відомо, що пісня під назвою VEGAN, з яким співачка Jerry Heil бере участь у Національному відборі на Євробачення-2020, всього за добу зібрала майже 300 тисяч переглядів на YouTube. З цією композицією українська виконавиця виступить вже в суботу, 8 лютого, під час першого півфіналу. Відзначається, що прямий ефір Нацвідбору пройде одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.

Jerry Heil

Також вже більше 318 тисяч переглядів зібрало на YouTube виступ і іншої учасниці цьогорічного відбору Еліни Іващенко з піснею під назвою Get up. Дівчина представила трек під час прямого ефіру популярного вокального шоу "Х-фактор".

Еліна Іващенка

Слід зазначити, що півфінали Національного відбору на Євробачення-2020 відбудуться 8 і 15 лютого.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За право представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Нідерландах боротимуться 16 конкурсантів, які були відібрані музичним продюсером Національного відбору Русланом Квінтою та членом правління UA: Суспільне мовлення Ярославом Лодигіним. Фінал Нациаонального відбору відбудеться 22 лютого.

Нагадаємо, що Melovin порадував фоловерів і на цей раз не в компанії хлопців, а в компанії розкішної брюнетки Маші Єфросиніни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співак KHAYAT оприлюднив свій новий трек під назвою Call for love. Ця англомовна пісня повністю відтворювала авторський стиль артиста і допомогла йому відкрити незвичайну манеру співу.

Також "Знай.ua" писав, що Maruv виставила серію горяченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром.