Популярна російська акторка Христина Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Зараз красуня відпочиває на Мальдівах, і звідти частенько пише фанатам всілякі цікавості і викладає незвичайні фото.

Так, нещодавно зірка розповіла, що у неї зламався смартфон, який незабаром полагодили, а тепер зробила камінг-аут, в якому зізналася, що зовсім не вміє користуватися сучасними технологіями. "Я постійно говорю про те який прекрасний цифровий вік. Все є, все можна дістати. Але при цьому я взагалі не вмію користуватися айфоном і комп'ютером", - каже Христина. Треба сказати, що фоловери актриси дещо приголомшені її зізнанням, публікацію Асмус кинулися активно обговорювати в коментарях.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.