Відомий український музикант, фронтмен гурту "Тартак" та проєкту "Був’є" Олександр Положинський заявив, що припиняє свою творчу кар'єру.

Гучне рішення він озвучив у середу, 5 лютого, відразу після судового засідання щодо підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета музиканта і волонтера Андрія Антоненка. Положинський записав відеозвернення та опублікував на сторінці в Facebook.

"Я вирішив, що я більше не виступатиму з Тартаком, і не виступатиму з Бувьє...Це все сумно і дуже непросто, і болісно. Але я зрозумів, що все, більше не можу", — розповів Положинський.

Музикант висловив прохання не турбувати його питаннями щодо причин свого рішення. За його словами, наразі він не має конкретних планів на майбутнє.

Він додав, що для нього це "сумно і болісно", а також попросив шанувальників “утриматися від запитань публічних та приватних”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Наразі рішення прийнято і оскарженню на даний момент не підлягає. Що буде в майбутньому – не знаю, планів конкретних не маю. Це важко пояснювати словами. Можливо, це з часом відродиться у якось кращому яскравішому варіанті. Хочу подякувати вам усім за те, що буди з ними всі ці роки, любили, підтримували, і для вас це все теж було чимось важливим, не тільки для мене", – додав Положинський.

Уривок з пісні «жити» для мене, як девіз. ( і ще пісня Vova Zi Lvova- я не напрягаюсь- прям мої маст для...

Geplaatst door Julia Novosad op Woensdag 5 februari 2020