У понеділок, 3 лютого співачка Віра Брежнєва відзначила своє 38-річчя.

У день народження Брежнєвої на сторінці її чоловіка, музичного продюсера Костянтина Меладзе з'явилося романтичне фото, на якому пара щасливо посміхається, тримаючись за руки.

У підписі до знімка Меладзе привітав дружину з днем ​​народження. Однак, зробив це від імені команди Meladze Music.

"Сьогодні свій день народження відзначає наша Віра! Віра Брежнєва - співачка, актриса, ведуча, посол доброї волі ООН, амбасадор багатьох світових брендів, а з недавніх пір засновниця власного косметичного бренду VERA! Бажаємо успіхів і процвітання у всіх починаннях, бути такою ж життєрадісною і щасливою! Завжди залишатися яскравою, красивою і сонячної! З днем ​​народження, Віра! З любов'ю, сім'я Meladze Music", - повідомляється в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Останнім часом гуляють чутки про те, що Віра Брежнєва залишила свого чоловіка Костянтина Меладзе через те, що той почав зраджувати їй з молодою солісткою "ВІА Гра" Ерікою Герцерг.

Поздоровлення композитора від імені "сім'ї Meladze Music" і романтичне фото спантеличили шанувальників: вони ніяк не можуть зрозуміти, чи залишилося все між парою як і раніше, чи Віра та Константин все-таки розійшлися.

Тим часом сама Брежнєва поділилася на своїй сторінці в Instagram знімками, зробленими на відпочинку в Італії.

Зокрема, співачка показала фото з гори Досс-де-Сабіон, висотою в 2100 м, розташованою в Пінцоло на північному сході Італії. У підписі до знімків Брежнєва подякувала всім за привітання з днем ​​народження:

"Навіть на вершині гори мене вчора застала ваша любов! І вона така взаємна. Відправила у Всесвіт!) Нехай всі ваші побажання збудуться, а добрі і теплі слова повернуться до вас багато разів! Дякую за вашу енергію", - написала зірка.