Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила несподіваний і трепетний чорно-білий кадр з молодшою донькою Євдокією, яку раніше старанно приховувала від чужих очей. Так, хоч фото і архівне, адже малеча народилася в 2017 році, фанати дуже зраділи такому несподіваного сюрпризу. Варто зазначити, що Ольга - щаслива мама трьох дітей: 14-річної Злати Мітчелл, 4-річного Валерія і малечі Євдокії.

"Моя Євдокія❤️", - лаконічно підписала Фреймут. Фолловери залишилися в захваті: "Красиве ім'я 💖", "Чудова дівчинка!", "😍Милі🙈✨", "Папуліна🙈👍", "Татова копія🌹))", "Яка ж Ви шикарна 😍😍😍", "Ммм , яке міле та ніжне фото мама з донечкою🔥🔥🔥", "Такі гарні😍😍😍", "Хай їй буде щастя в житті і кохання❤️", "Красиве фото 🔥👍", "Дуже схожа на вашого чоловіка,💛", "Татова доня. 😙😙🌹🌹", "Халосая😊".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".