Білоруський телеведучий і вдовець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв, внесений до чорних списків Міністерства культури України, планує одружитися з дизайнеркою Катериною Тулуповою. Проте у соціальних мережах шоумена звинувачують у тому, що він лише вибирає нову жертву.

Як повідомляє російська преса з посиланням на інсайдерські джерела, насправді Шепелєв може відмовитися від весілля як тільки переконається, що отримав вже всі фінансові переваги від цих стосунків.

Дмитро Шепелєв

Шепелєва підозрюють у психологічних маніпуляціях над своїми партнерками. Чоловік начебто здатен огорнути своїх “коханих” неймовірною турботою, але різко стає грубим й холодним, як тільки жінка потрапляє під його вплив.

Така негативна суспільна реакція на можливе весілля пари, серед іншого, спричинена тою популярною думку, що Шепелєв насправді не кохав Фріске, а лише визискував її для свого розкішного способу життя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також повідомляють, що шоумен був жорстоким до покійної дружини навіть у останні місяці її життя.

Нагадаємо, раніше Шепелєв розкрив таємницю останніх років життя Фріске: "Погрожував застрелити".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шепелєв шикане з новою коханою на гроші покійної Жанни Фріске: оце так поворот.

Також "Знай.ua" писав, що Шепелєв потрапив у халепу з двома дітьми, колишній Фріске попросив про допомогу.