Відома американська акторка Шеннен Доерті, найбільш відома за ролями в серіалах Беверлі-Хіллз 90 210 та "Всы жынки - выдьми" (Зачаровані), оголосила про повернення раку.

48-річна зірка з'явилася в ефірі програми Good Morning America, де розповіла, що у неї був діагностований рак грудей четвертої стадії. Доерті зазначила, що онкологія повернулася через кілька років після одужання і стрімко прогресує. Однак актриса не втрачає оптимізму і продовжує боротися.

Таке зізнання Шеннен Доерті сколихнуло не лише шанувальників, але й весь шоу-бізнес. Зірки серіалу "Всі жінки – відьми" вирішили публічно підтримати онкохвору Шеннен.

Акторки фентезійного серіалу Алісса Мілано (Фібі) та Роуз МакГавен (Пейдж) розмістили в мережі звернення до Доерті. Зірки побажали Шеннен одужання та підтримали її у непростий час.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Тримаю тебе міцно в моєму серці", – написала Алісса Мілано.

"Я бажаю тобі миру і сил в твоїй боротьбі Шеннен Догерті. Ти надихаєш багатьох", – зазначила Роуз МакГавен.

Дещо містичним виглядає сьогодні той факт, що творці "Зачарованих" вирішилим "вбити" героїню Шеннен Доерті через те, що акторка постійно конфліктувала з Аліссою Мілано і Голлі Марі Комбс. Зірки не могли знайти спільну мову та нарікали на норовливий характер Доерті. Тому продюсери внесли зміни у сюжет серіалу, і героїня Шеннен раптово загинула.

Та, незважаючи на те, що під час зйомок серіалу "Всі жінки – відьми" акторки не могли похизуватись дружніми стосунками, онкохвороба Шеннен Доерті змусила забути всі колишні непорозуміння та сварки. Тепер зірки серіалу, хоч і не є близькими подругами, але все ж підтримали колегу у складні часи, довівши, що насправді не всі жінки - відьми.

Нагадаємо, до Шеннен Доерті повернувся рак, лікарі підтвердили четверту стадію