Ірина Білик – знаменита українська співачка, яку люблять мільйони людей. Її музична кар'єра почалася з фестивалю "Червона Рута", який пройшов у місті Чернівці в 1989 році. Досі її пісні співають в Україні та за її межами. Однак вона відома не лише своєю творчістю, але й гучними любовними історіями.

Першим цивільним чоловіком Ірини Білик став продюсер і музикант Юрій Нікітін. Їхні стосунки тривали 7 років, за цей час він зробив чимало для популярності артистки. При цьому після розставання він залишився її музичним продюсером і до нині займається її творчістю.

Ірина Білик у 1998 році завела роман з манекенником Андрієм Оверчуком. З ним артистка вперше вступила в офіційний шлюб і навіть обвінчалася в 1999 році. У шлюбі з Оверчуком Білик народила сина Гліба, а хрещеним став попередній обранець Ірини.

Ірина Білик і колишній чоловік, фото: Соцмережі
Ірина Білик і колишній чоловік, фото: Соцмережі

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Після розставання з Оверчуков Ірина Білик завела роман з хореографом Дмитром Коляденко. Ці відносини були яскравими і скандальними, однак до офіційного одруження справа так і не дійшло.

Ірина Білик і колишній чоловік, фото: Соцмережі
Ірина Білик і колишній чоловік, фото: Соцмережі

У 2007 році Ірина Білик вийшла заміж вдруге за хореографа Дмитра Дікусара. Обранець був молодший артистки на 15 років. Вони прожили разом 3 роки.

Після цього Ірина Білик почала приховувати подробиці свого особистого життя, а в 2014 році зізналася, що у неї є відносини і лише через рік розкрила його особистість. Так, вона почала з'являтися на публіці зі стилістом, фотографом і режисером Асланом Ахмадовим.

Виявилося, що Білик і Ахмадов вступили в офіційний шлюб ще в 2013 році. У 2015 році у пари народився син Табриз завдяки сурогатній матері. За сімейною традицією Аслан підніс дружині старовинний золотий браслет, усипаний коштовними каменями.

Ірина Білик зізналася, що зараз щаслива в шлюбі і не шкодує про свій вибір.

"Зараз живу, як мріяла багато років, я про це писала і співала пісні. І незважаючи на те, що ми живемо в різних країнах, ми просто насолоджуємося нашою, саме таким, шлюбом. Це ідеальний варіант - ніколи не посваритися, ніколи не розлучитися", - розповідає вона.

Нагадаємо, Ірина Білик підхопила знаменитий Dolly Parton Challenge, абсолютно різна.

Як повідомляв Знай. ua, Ірина Білик показала, як зустрічає красеня-чоловіка і приголомшила зміненим обличчям.

Також Знай. ua писав, що Ірина Білик з чоловіком і маленьким сином показали, як проводять вихідні, зовсім не по-королівськи.