Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість виставила кадр з відпочинку, позуючи у лазурної води на райських Мальдівах, куди літала на канікули з коханим. Так, артистка встигла приміряти безліч різних купальників, засвітивши шикарну фігуру, над якою наполегливо трудиться.

"Я здаюся! Візьміть мене в мальдівський полон, а не в усе ось це... 😭
А як вам ця зимова вогка навколишня дійсність? 🌪⛄️❄️💨", - засмутилася Смеюха, повернувшись у сніговий і холодний Київ. Фолловери підтримали красуню компліментами в коментарях: "Красива і струнка. ❤️", "Яка фігура. Ти молодчинка, скільки праці ❤️❤️❤️❤️", "Шикарна красуня! Фігура - немає слів! 🔥🔥🔥", "Ви Дуже крута 🔥🔥🔥🔥🔥🔥👌👍", "Віка, Ви Богиня. Захоплююся Вашою красою!!!!", "Шикарна 😍😍😍😍", "🔥райський фотосет🔥", "Гарна!!!! Гідна!!!! Приголомшлива!!!!!👍👍👍🔥🔥🔥🔥🔥🙌🙌🙌🙌🙌🙌".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще