Українська співачка Таїсія Повалій представила свій оновлений імідж: для нового кліпу жінка одягнулася у червону латексну сукню.

55-літня співачка значно омолодила свій образ завдяки яскравому макіяжу і сміливому одягу. Однак, ця радикальна зміна стилю вітчизняної зірки сподобалась не усім. Деякі користувачі мережі зазначають, що такі зміни не личать немолодій Повалій, інші взагалі розцінили одяг як непристойний.

Таїсія Повалій, Instagram

На цей крок зірка пішла задля зйомок кліпу на пісню "Дай мені любов", який вона представила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На цей рік у співачки величезні плани. До кінця лютого Повалій хоче випустити ще один кліп, а також презентувати для вільного скачування альбом "Ейфорія" - його реліз заплановано на 24 лютого.

У останні роки кар'єра Таїсії Повалій зазнала не найкращих часів. Співачка багато в чому поплатилася за підтримку Віктора Януковича, визнаного винним у державній зраді.

Нагадаємо, раніше 55-річна Повалій відверто розповіла, як схудла з чоловіком на 18 кг: "Відклади булку!"

Як повідомляв портал "Знай.ua", скандальна Таїсія Повалій розбурхала мережу новиною про дитину: "Моє продовження".

Також "Знай.ua" писав, що соратниця Януковича Повалій отримала по заслугах за концерт в Києві, українці лютують: "Тут тобі не раді".