Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка була тренером у проекті "Топ-модель по-українськи", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото з подружками на вечірці.

Алла з'явилася на заході в довгій чорній сукні на бретельках цікавого фасону і фактури. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. В одній руці вона тримає келих шампанського, а в другій у неї червоний клатч і телефон. Поряд з моделлю стоять її приятельки – вони теж у вишуканих вечірніх туалетах з макіяжем і зачісками. У підписі до фото Костромічова зазначила сторінки своїх подружок і подякувала за захід. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.