Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому позує в модному закладі разом з подругою. Виявилося, що у компаньйонки Слави день народження, і вона вирішила привітати її таким знімком.

Як видно, перед камерою дівчата з'явилися в ресторані у красивих вечірніх нарядах. Камінська вибрала довге чорне плаття, яке покриває все тіло, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Ззаду Слави стоїть її подруга Віка і обіймає співачку, на дівчині кокетлива коралова сукня з воланами, її волосся зібране в акуратну зачіску, і вона теж з макіяжем на обличчі. У підписі до фото Камінська привітала подружку: "@vikel, красива капець. З днем народження ще раз! Завтра розповісте, що я пропустила. Обожнюю. PS: привітайте Віку, й буде всім нам щастя, а їй приємно. Можете під цим фото". Шанувальники не пройшли повз і почали вітати дівчину, а також засипати її і Славу компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.