Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Росію, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка показала публіці фрагменти з нового кліпу, який ось-ось буде презентувати. Відомо, що черговий кліп на пісню "Я бы летала" для Лорак вже не вперше знімав відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв.

На фрагментах відео, які показала співачка, її можна помітити принаймні в трьох різних образах, але все світле, навіть пляжне. До речі дія кліпу теж проходить в незвичайному місці, яке нагадує білу пустелю або білі скелі, а може це такий пляж. Лорак теж з'являється в кадрах у світлих костюмах. У підписі до фото зірка написала: "Soon… #ябылетала @alanbadoev". Шанувальники в захваті і вже сильно заінтриговані. Тепер всі губляться в здогадах, що ж це буде за кліп, а деякі просто пишуть теплі слова співачці.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.