Ми звикли бачити їх стильними, яскравими, з ідеальними формами і красивим макіяжем. Але так було не завжди. Тож ми вирішили показати, як вони виглядали на початку своєї кар'єри та який вигляд мають зараз.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна

Зараз фігурі Маші може позаздрити кожна друга дівчина. Чітко виражені скули, довгі ноги, і худорляву статуру. Але в молодості Маша не могла похвалитися ідеальною зовнішністю. Зоряна ведуча була пухленької і дуже комплексувала з цього приводу.

Маша Єфросиніна

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У молодості, як і Єфросиніна, Кароль не могла похвалитися сексуальної фігурою і виразною зовнішністю. Зірка дуже довгий час вважала себе некрасивою. Однак, завдяки ретельності і праці знаменитість досягла бажаних результатів в своєму зовнішньому вигляді.

Тіна Кароль

Надя Дорофєєва

Надя Дорофеєва

Зараз Надя вважається однією з найкрасивіших і найсексуальніших співачок української сцени, але в дитинстві, як каже сама Дорофєєва, вона була дуже худа і висока і всі сміялися над нею і вважали її, м'яко сказати, «не дуже».

Надя Дорофєєва

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов

Український ведучий не особливо змінився з часів своєї молодості. Артист помітно змужнів і став більш стильним. Крім того, раніше у Юри були кучеряве волосся, але з часом, кучеряве пасма кудись поділися.

Юрій Горбунов

Нагадаємо, Аліна Гросу зачарувала шанувальників загадковим фото і здивувала віршем


Як повідомляв портал "Знай.ua", ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова шість років тому познайомилася з однією з найвідоміших тусовщиць в світі Періс Хілтон.


Також "Знай.ua" писав, що Даша Астаф'єва показала цікаве відео у соцмережі