Киянка Альона Омович, що прославилась як Instagram модель і "українська Кім Кардашьян", похвалилася на своїй сторінці в соціальній мережі наслідками чергової пластичної операції. Тепер українка поклала під ніж свої очі щоб досягти ідеального котячого розрізу.

"Я завжди хотіла собі мигдалевидні очі, замість круглих!" - розказує про свою мрію молода киянка. І втілити чергову мрію в життя їй знову допомогли пластичні хірурги.

"Набряки сходять, і я отримую ту картинку, про яку мріяла. Що ж мені зробили? Вирізали невеликий шматочок шкіри на столітті і підтягнули м'яз", - розказує жінка про деталі операції.

"Тепер погляд став дуже виразним", - радіє наслідкам Омович.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хоча хірургічне втручання не було приємним, "мої очі після процедури, яка, до речі, зайняла всього 30 хвилин, зажили майже повністю", - стверджує модель.

Альона Омович неодноразова зверталася до пластичних хірургів щоб удосконалити зовнішність відповідно до своїх стандартів. Модель корегувала ніс і губи, збільшила груди і сідниці, і на цьому не планує зупинятися.

Нагадаємо, раніше українська Кардашьян вивалила "полуничку" просто в Instagram: фото 18+.

Як повідомляв портал "Знай.ua", гаряча українська Кардашьян роздяглася догола і показала дзеркалу свої принади: "Це мистецтво".

Також "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян показала улюблену позу просто на вулиці: "Як кентавр".