Російський співак Михайло Муромов досить довго приховував справжню причину виходу з шоу-бізнесу. Він довгі роки не давав про себе нічого знати. За словами джерел, тривалий час артист був у запої.

Михайло Муромов

Так, нещодавно Муромов знову з'явився на публіці і став давати численні інтерв'ю, в яких зізнався, чому "пропав" з естради. За його словами, на його зникнення вплинула Примадонна, яка в буквальному сенсі знищувала співака.

Артист заявив, що Пугачова завжди усувала тих, хто складав їй хоч якусь конкуренцію. У цей список потрапив і Муромов.

Спочатку за розпорядженням Алли Борисівни, Муромова перестали показувати по телевізору.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Вона платила гроші, щоб мене не показували по телевізору. У неї були люди, які працювали на телебаченні. І вона їм платила зарплатню. Вони виконували її доручення. Їй не потрібні зірки", - поділився артист.

Михайло Муромов

Також, за його словами, Примадонна зробила все, щоб він у буквальному сенсі зник з естради. Співак заявив, що його кар'єрі прийшов кінець, і за цим стоїть саме Пугачова.

Незважаючи на те, що Муромов давно не збирає стадіони, він стверджує, що навіть у свої поважні роки веде не менш насичене життя.

Артист хвалиться своєю популярністю у жінок, причому вони самі приїжджають до нього. І співак нікому не відмовляє в увазі.

Муромов може зустрічатися як з 20-літніми, так і зі своїми однолітками.

Нагадаємо, що Алла Пугачова позувала на досить блеклом фото з легким макіяжем і вуаллю на обличчі, зазначивши, що вважає подібний аксесуар моральної фортецею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російська блогерша розкритикувала Максима Галкіна, який виступив проти будівництва житлового комплексу.

Також "Знай.ua" писав, що Алла Пугачова позувала з яскраво-червоною помадою на губах і светром в тон.