Відомий український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, зробив неочікувану заяву під час першого півфіналу Національного відбору на Євробачення 2020. Так, він розповів, що незабаром українців порадує новеньким альбомом.

Відповідний відеоролик з'явився на Youtube-каналі "Реакція на Євробачення"

Відтак, за його словами, це буде міні-альбом, який спрямовуватиметься переважно на іноземну публіку та матиме назву "Sexy".

Андрій Данилко, фото: СТБ
Андрій Данилко, фото: СТБ

"Вперше розказую, ще ніде нікому не розповідав. В мене альбом, який вийде ближче до квітня. Це міні-альбом Вєрки Сердючки, Євро-Сердючки. Це все робилося для публіки Євробачення. Ми приїжджаємо на ці вечірки, і вони хочуть розуміти, про що ти співаєш. Ти ж не будеш завжди співати "Dancing Lasha Tumbai". І, звісно, ми робимо міні-альбом на англійській мові… Це ще робоча назва, але хороша, тому альбом буде називатися "Sexy", - розповідає Данилко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Сердючка повертається на Євробачення? Українці визначилися зі своїм фаворитом: "Вєрка а-ля Марув".

Як повідомляв портал Знай.ua, Руслана Лижичко виступила на гала-шоу всіх зірок пісенного конкурсу Євробачення Het Grote Songfestivalfeest.