Українська поп-співачка Анна Седокова зізналася у четвертій вагітності. Знаменитість, яка і так вже виховує трьох дітей від трьох різних чоловіків, в соціальній мережі Instagram натякнула користувачам на чергове поповнення в родині. Фанати відразу ж запідозрили, що 37-річна колишня учасниця групи ВІА Гра в цікавому положенні, оскільки на даний момент вона зустрічається з 27-річним латвійським баскетболістом Янісом Тіммой.

"Пишаюся своєю родиною, яка з кожним днем стає більше!", - підписала публікацію Седакова.

Скріншот, Instagram

Шанувальники поспішили розпитати, чи не вагітна вона, на що співачка відповіла лаконічним "так".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі тут же навперебій почали вітати Сєдокову з цікавим положенням.

"Ого!!! Ганна, вітаю! Маленьке Янголятко це чудово!", "Ну тоді я Вам від усієї душі серця і всесвіту, побажаю, щоб все у вас було дуже добре!!!", - написали фанати.

Коментарі, Instagram

Проте вже на наступній публікації Сєдокова показала "нового члена сім'ї". Як з'ясувалося, Анна і Яніс обзавелися милим щеням.

Скріншот, Instagram

Нагадаємо, що шанувальники порівняли знімки фігури Анни Сєдокової до і після фотошопу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Седокова опублікувала нове фото, де вона розповіла про своє ставлення до нововведень в Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що Анна Седокова в черговий раз продемонструвала свій прес в купальнику.