Четвертий ефір шоу "Голос країни 10" на каналі 1+1 почався з романтичного освідчення в коханні Тіни Кароль. Заради неї на проєкт прийшов 26-річний киянин, соліст оперети Максим Гара.

Хлопець на сліпих прослуховуваннях виконав пісню улюблениці "Сила висоти". Тіна не змогла встояти перед спокусою подивитися, хто ж так гарно заспівав її пісню, і повернула до нього своє крісло.

Максим зізнався Тіні, що прийшов саме до неї. А за лаштунками прозвучало, що хлопець давно закоханий у народну артистку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ти єдиний, хто в силах мене приручити?" - уточнила у нього Тіна. На що Максим запропонував їй заспівати разом.

"Ви бачили, як Дан Балан ревнував?" - зауважив Потап.

"Він досі ревнує", - додав Діма Монатік.

Тіна нагадала всім тренерам, що вона на шоу не просто так, а для того, щоб знайти зароджується зірку.

"Якщо ця зірка переможе - це подвійний успіх", - зазначила вона.

"Я почав захоплюватися ще більше", - відреагував на слова Тіни нарешті Дан Балан.

Нагадаємо, раніше Настю Каменських та MONATIK обступили тіні минулого на "Голос країни 10", Потап розгублений: "Ти не казала..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Голос країни 10": юний двійник Насті Каменських захопив серце Потапа

Також "Знай.ua" писав, що "Підняла весь зал, всіх тренерів": тріумфаторка "Голосу країни" вразила глядачів до глибини душі, відео