Українські співачки Настя Каменських, Даша Астаф'єва та Світлана Лобода сильно змінилися з початку своєї музичної кар'єри. Про тих, хто почав сольну кар'єру і не помилився повідомляє Politeka.

Світлана Лобода до того, як почала сольну кар'єру, 4 місяці у складі групи "ВІА Гра" гастролювала по країні разом з Надією Грановською, Вірою Брежнєвою.

У той час у Світлани було руде волосся і вона змінила імідж на блондинку тільки після зустрічі з продюсером Нателлой Крапівіною. З 2011 року Лобода більше не поверталася в колишнє амплуа.

Світлана Лобода, фото: Politeka
Світлана Лобода, фото: Politeka

Даша Астаф'єва починала свою кар'єру як учасниця групи Nikita. Вона пішла з колективу в 2017 році і заявила, що відтепер буде будувати сольну кар'єру. Її першою піснею як сольної артистки стала пісня "Весілля".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Талановита Дар'я Астаф'єва проявила себе в музичному та модельному бізнесі. Також вона була ведучою розважальної програми "Кіно" і навіть вела прогноз погоди на "М1".

Даша Астаф'єва, фото: Politeka
Даша Астаф'єва, фото: Politeka

Настя Каменських довгий час будувала свою музичну кар'єру у складі дуету Потапа і Насті. Восени 2017 року вона запустила сольний проект NK, під яким випускає власні пісні, а також завела блог, де розповідає про правильний спосіб життя та спорт.

Співачка зайнялася вивченням іспанської мови і час від часу виїжджає в Європу, де просуває іспаномовні пісні на телешоу і радіо. Її хіт іспанською мовою Peligroso української співачки Насті Каменських NK увійшов в топ чарту авторитетного журналу Billboard.

Настя Каменських, фото: Politeka
Настя Каменських, фото: Politeka

Нагадаємо, Настя Каменських отплясала голяка і пірнула в сніг.

Як повідомляв Знай. ua, Даша Астаф'єва влаштувала спекотні танці перед повним залом людей.

Також Знай. ua писав, що Світлана Лобода впустила незнайомців в інтимну сферу життя.