Знаменитий голівудський актор Кіану Рівз з'явився на червоній доріжці "Оскара" зі своєю мамою. 76-річна Патрісія Тейлор є однією з найвідоміших голлівудських костюмерів. Заповітні статуетки "Оскар" за заслуги в галузі кінематографу вручали в ніч з 9 на 10 лютого в Лос-Анжелесі.

Крім переможців, світ обговорює образи знаменитостей на червоній доріжці. Кіану Рівз з'явився під руку не з дівчиною Олександрою Грант, а зі своєю мамою — Патрісією Тейлор. Жінка працює костюмером в Голлівуді. Для церемонії мама актора вибрала білосніжний костюм. Образ Патрісія доповнила човниками на невеликому каблуці з камінням.

Кіану Рівз з мамою, фото: Getty Images
Кіану Рівз з мамою, фото: Getty Images

Весь світ обговорює роман актора Кіану Рівза з художницею Олександрою Грант. І поки шанувальники в очікуванні нового виходу закоханої пари, голлівудський красень охоче позував на червоній доріжці Оскара-2020 зі своєю мамою. Перед десятками камер він постав в розкішному чорному костюмі і метелику.

На церемонію вручення премії "Оскар" у Каліфорнію приїхали чи не всі голлівудські зірки, які не тільки поборолися за престижні статуетки, а й підтримали колег в цей важливий день.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кіану Рівз з мамою, фото: Getty Images
Кіану Рівз з мамою, фото: Getty Images

Кіану Рівз з мамою, фото: Getty Images
Кіану Рівз з мамою, фото: Getty Images

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, від "Джокера" з "Історією іграшок" до Елтона Джона і Бреда Пітта - хто отримав Оскар-2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", голі груди Блек Чайна, повернення Eminem і магія Йоханссон — найяскравіші сюрпризи "Оскар-2020", це потрібно бачити

Також "Знай.ua" писав, що ділова Кардашьян прийшла на роботу у шкіряному костюмі, виглядає ефектно