Цього тижня відбудеться презентація музичного фільму за участі відомої пари українського шоубізу Арсена Мірзояна та Антоніни Матвієнко. Про це повідомив один зі співавторів стрічки волонтер Юрій Тира (впізнаваний в народі, як Степанич), відомий чисельними поїздками в зону АТО з учасниками "95 кварталу" та як засновник масової акції "Святкове олів'є – на передову". Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Арсен Мірзоян і Юрій Тира - зйомки музичного фільму, фото Юрій Тира
Арсен Мірзоян і Юрій Тира - зйомки музичного фільму, фото Юрій Тира

Всі пісні – наживо, а рояль везли прямо з Києва

Презентація музичної стрічки під назвою "Фрисландія" відбудеться буквально за кілька днів.

"До прем'єри музичного фільму про кохання і людське щастя, знятого на борту нашого швертбота "Бравий Хенрік", залишилося всього 4 дні. У зйомках взяли участь Арсен, Тоня та музиканти Арсена", – повідомив Знай.ua співавтор стрічки, капітан корабля "Бравий Хенрік" Юрій Тира.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Фрисландія - фото Юрій Тира
Фрисландія - фото Юрій Тира

Як виявилося, для зйомок повноцінного зображення "картинки" в кадрі знадобився не один рік.

"Ми знімали восени 2018 року і навесні в період цвітіння 2019-го. Всі пісні виконувалися наживо, а з Києва навіть везли рояль і всі інструменти. Це – щире, справжнє, добре і світле кіно, насичене щирими піснями та краєвидами казкової Фрисландії", – зазначає Юрій Тира.

Порт прописки « Бравого Хенрика « - Франекер , Фрисландия. Первая группа, начало сезона. Жить нужно со смыслом. Выбрасывать лишнее и возвращаться в любимые места, дышать полной грудью, радоваться возможности просто и достойно жить

Geplaatst door Iurii Tyra op Woensdag 10 april 2019

Варто відзначити, що Фрисландія – це історична область на узбережжі Північного моря, що охоплює частину Нідерландів, Німеччини та узбережжя Данії.

Як підкреслив співавтор стрічки, питання виходу музичного фільму у широкий прокат чи на екрани популярних телеканалів, наразі ще вирішується. А поки переглянути прем'єру за 4 дні можна буде на YouTube-каналі.

Geplaatst door Volodymyr Barchenko op Vrijdag 31 januari 2020