Червона доріжка церемонії вручення премії "Оскар" - відомий ярмарок марнославства. Щорічно зірки змагаються у ефектності своїх суконь, однак, не кожній акторці чи співачці вдається влучити в ціль і захопити серця аудиторії.

"Знай.ua" обрав найгірші образи 92-ої церемонії вручення нагород премії "Оскар" Академії кінематографічних мистецтв і наук за досягнення в галузі кінематографа за 2019 рік.

Крістен Віг

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Американська акторка Крістен Віг вибрала червону сукню від Valentino, але вражаючим образ виявився хіба що в негативному значенні. Рюші по боках ніг перетворили зірку на величезну отруйну гусінь чи багатоніжку, що скоріше викликає відразу, а не захоплення.

Кейтлін Девер

Кейтлін Девер

Американська акторка вибрала вишневу сукню від Louis Vuitton, але люксовий бренд її не врятував. Хоча вечірнє вбрання й вийшло офіційним, Девер мала скоріше вигляд випускниці через певну "штучність" образу. Тим більш, сукню можна назвати занадто нудною як для червоної доріжки.

Аврора

Аврора, Getty Images

Співачка Аврора вирішила бути оригінальною і вбралася у білий одяг, що одночасно нагадував кімоно і спортивний костюм. Хоча такий образ непогано показав би себе у флуоресцентному світлі на вечірці в Берліні чи Києві, його доречність на церемонії викликає сумніви. Вишенькою на торті ж стала чи то корона, чи то кокошник на голові Аврори.

Олівія Колман

Олівія Колман

Акторка і лауреатка "Оскару" обрала чорний оксамит і трохи запізнилася щодо світових тенденцій моди. Сукня Колман мала в собі щось від чи то суддівської, чи то королівської мантії, але останніми цвяхами у труну стали характерні елементи одягу, які в мережі саркастично назвали отворами для вентиляції.

Блек Чайна

Блек Чайна, Getty Images

Модель і танцівниця Блек Чайна прийшла в, напевно, найбільш епатажному вбранні. Хоча їй і вдалося зробити вдалий акцент на татуюванні на стегні та щиколотці, справжнє фіаско сталося з бюстом жінки. Через великий розріз декольте груди моделі немов вивалювалися з сукні від Dona Matosh.

Блек Чайна, Getty Images

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше потішені Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися вручати "Оскар" через більш вигідну пропозицію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіану Рівз засвітився на "Оскарі" з найулюбленішою жінкою, фото.

Також "Знай.ua" писав, що Кім Кардашьян похвалилася соковитими формами на червоній доріжці: про білизну забула.