Як відомо, на днях у Лос-Анджелесі відбулася 92-а церемонія вручення премії "Оскар". Відтак, у мережі оприлюднили унікальну фотографію Бреда Пітта, на якій голлівудський актор чекає свій перший "Оскар" за акторство.

Варто зауважити, що цьогоріч Бред Пітт отримав свого другого в житті "Оскара" в номінація - за найкращу чоловічу роль другого плану у стрічці Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Це перший "Оскар" Бреда Пітта за акторство, і другий в цілому - у 2014 році він отримав "Оскар" як один з продюсерів фільму "12 років рабства".

Бред Пітт, фото: Reuters

Так, на знімку видно, як актор сидить на кріслі, тримаючи в руках жерстяну банку, та чекає, поки на його "Оскар" нанесуть гравіювання.

Підкреслимо, що під час своєї промови, віддавши шану колезі по фільму Леонардо Ді Капріо, зауважив, що нагорода змусила його задуматися про його подорож до Голлівуду. Також він присвятив нагороду своїм дітям.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що знаменитий голівудський актор Кіану Рівз з'явився на червоній доріжці Оскара з чарівною жінкою.

Також читайте про найяскравіші сюрпризи Оскара 2020: що цікавого сталося під час церемонії.

Та дізнайтеся, хто став переможцем у номінаціях премії Оскар 2020.