Знаменитий співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий як Рудий з "Иванушок International", став на деякий час знову популярним. Щоправда, цього разу не завдяки новому хіту, а через те, що прорекламував на своїй сторінці в Instagram швейцарський тонометр, додавши, що саме цей прилад допомагає йому стежити за здоров'ям свого "полум'яного мотора".

Варто зауважити, що колись вкрай знаменитий співак все ближче підходить до рубежу в 50 років, тому, мабуть, і почав хвилюватися за своє здоров'я, рекламуючи тонометр.

Скріншот допису

"Гастролі, подорожі - все вимагає сил! Головний і основний барометр самопочуття, який потрібен кожному пацану зі стажем, - це тонометр! У мене ось такий, швейцарський. Його зручно брати в поїздки, тому на Балі він зі мною! Працює від батарейок, і я задоволений - знаю, як працює мій полум'яний мотор! В натурі!", - заявив співак.

Після такого мережі просто розірвалися повідомленнями про те, що молодість вже давно покинула як і самого співака, так їх – слухачів, які ще в юному віці підкорювали дискотеки саме під його хіти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов пустився берега і осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити — фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська вперше розповіла, через що розлучилася з чоловіком: "Коли ми займалися інтимом..."

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею та з чоловіком підкорила червону доріжку: фото незвичайного образу