Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Росію, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка показала публіці фрагменти з нового кліпу, який ось-ось буде презентувати. Відомо, що черговий кліп на пісню "Я бы летала" для Лорак вже не вперше знімав відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв, який був одним з перших телеведучих шоу "Орел і Решка" разом з колишньою дружиною Жанною.

На фрагментах відео, які показала співачка, її можна помітити принаймні в трьох різних образах, але все світле, навіть пляжне. До речі дія кліпу теж проходить в незвичайному місці, яке нагадує білу пустелю або білі скелі, а може це такий пляж. Лорак теж з'являється в кадрах у світлих костюмах. У підписі до фото зірка написала: "Soon… #ябылетала @alanbadoev". Шанувальники в захваті і вже сильно заінтриговані. Тепер всі губляться в здогадах, що ж це буде за кліп, а деякі просто пишуть теплі слова співачці.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.