Відома балерина Анастасія Волочкова опублікувала в Instagram нове відео, в якому вона знімає пуанти і показує свої ноги, втомлені після виступу. Артистка хотіла продемонструвати наслідки своєї тяжкої праці, однак пост спричинив хвилю насмішок, засудження та в'їдливих коментарів.

У короткому відеоролику артистка розповіла, що пуанти взула ще о другій годині дня, а відео записувалося пізно ввечері після вистави. Хейтери настільки втомили танцівницю неприємними коментарями, що вона відключила можливість коментувати пости, зазначивши:

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

"Повірте, мозолі на моїх ногах набагато прекрасніші, ніж мозолі на язиках багатьох з вас", — написала Волочкова. Недавно Анастасія Волочкова назвала дату свого весілля. Церемонія запланована на 20 жовтня 2020 року.

Раніше Волочкова жалілася, що відчуває проблеми зі здоров'ям. Наслідки захворювання сильно позначаються на ногах, вони набрякають і покриваються мозолями. Балерині потрібна операція, але лікарі з незрозумілих причин її постійно відкладають. Зараз артистці доводиться виступати, терплячи біль.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Волочкова заговорила про крісло губернатора, що замислила любителька дивних шпагатів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Волочкова нарешті встала зі шпагату і зганьбилася на весь світ: "Анастасія, закрийте..."

Також "Знай.ua" писав, що Волочкова виходить заміж — де пройде "перша" шлюбна ніч скандальної балерини