Пісенний конкурс "Євробачення" у 2020 році буде проходити в Роттердамі, Нідерланди. 12 травня відбудеться перший півфінал, 14 травня – другий півфінал, 16 травня – гранд-фінал. Імена всіх учасників поки невідомі, проте деякі країни вже визначилися зі своїми представниками. Ім'я представника України стане відоме у фіналі Нацвідбору 22 лютого.

Іспанія — Блас Канто. 27-річний популярний іспанський виконавець вже брав участь у Нацвідборі на "Євробачення-2011" з групою Auryn, посівши друге місце.

Бельгія — Hooverphonic. За свою 25-річну кар'єру Hooverphonic розробили миттєво впізнаваний звук, десь між тріп-хопом і поп-музикою. На даний час гурт працює над записом треку — англомовна пісня буде представлена на початку 2020 року. У 2017 році виграли "Голос Фландрії".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Болгарія — VICTORIA. Є однією з найбільш перспективних нових музикантів з Болгарії. Стала популярною після участі в 4-му сезоні X Factor Bulgaria. Вихід дебютного сольного альбому очікується у 2020 році.

Кіпр — Sandro. З якою піснею Sandro представить Кіпр на "Євробаченні-2020" – поки не повідомляється. Невідомою залишається і будь-яка інша інформація про артиста.

Австрія — Вінсент Буено. 34-річний виконавець заспіває пісню Alive. Австрія представить свою конкурсну пісню в березні 2020 року.

#ESC2020: Vincent Bueno singt für #AUT

[EUROVISION SONG CONTEST 2020]: Es ist kein Gerücht mehr! Vincent Bueno (Official Fan Page) wird Österreich beim Eurovision Song Contest 2020 in Rotterdam vertreten. #alive #hiddenhero #fireshots #behindthewall #ESC2020 #vincentbueno Fotocredit: David Yang Suitcase Media

Geplaatst door ORF op Woensdag 11 december 2019

Грузія — Торніке Кіпіані. 31-річний вокаліст став переможцем конкурсу Idol Georgia у 2019 році, де вже кілька років поспіль маловідомі співаки борються за головний кубок і можливість підкорити європейську сцену. Переміг в грузинському шоу "Х-фактор" у 2014 році.

Нідерланди — Жангу Макрой. Жангу Макрой народився в 1993 році в Парамарібо, Сурінам — Південна Америка. Зі своїм братом-близнюком Ксилланом вони створили музичний дует. У 2014 році Макрой переїхав до Нідерландів, де двічі був номінований на премію Едісона.

Франція — Тому Ліб. 30-річний співак, актор і комік був обраний громадським мовником Франції. Поки не повідомляється, з якою композицією артист виступить на сцені "Євробачення-2020". У вересні 2019 випустив свій дебютний альбом Recollection.

Північна Македонія — Vasil. Виконавець був частиною команди Тамари Тодевской – представниці Північної Македонії на "Євробаченні-2019" в Тель-Авіві. З дитинства виступав на популярних дитячих фестивалях в Північній Македонії. Пізніше зі своєю родиною переїхав до США, де продовжив кар'єру в якості соліста в дитячому хорі Чикаго.

Ізраїль — Іден Олені. Конкурсну пісню буде презентовано 3 березня. 19-річна співачка народилася і виросла в Єрусалимі і підкорила Ізраїль своїм потужним голосом.

Греція — Стефанія. Співачка раніше представляла Нідерланди на дитячому "Євробаченні-2016" у складі жіночої групи Kisses - колектив посів восьме місце. Також співала у складі голландського дитячого хору Kinderen voor Kinderen. У червні 2019 року Стефанія виступила на MAD VMA, наймасштабнішому шоу в Греції.

Чехія — Бенні Крісто. Виступає на сцені вже понад 10 років. У 2019 році він випустив свій альбом Kontakt.

Албанія – Арилена Ара. Співачка стала популярною в Албанії після перемоги у другому сезоні "X-фактор". Протягом багатьох тижнів артистка очолювала міжнародні рейтинги в Itunes з піснею Nëntori.

Австралія — Монтень. У Роттердамі артистка представить свою країну з піснею Don't Break Me. У свої 24 роки сіднейська співачка Монтень стала відомою в австралійській інді-музиці.

Латвія — Саманта Тіна. Виконавиця виступить у другому півфіналі 14 травня у Роттердамі з піснею Still Breathing.

Мальта — Дестіні Чукуньере. Представляла Мальту у 2015 році на дитячому "Євробаченні" і перемогла зі своєю піснею Not My Soul. Це була друга перемога Мальти за три роки.

Італія — Діодато. Артист представить Італію на "Євробаченні-2020" з піснею Fai Rumore.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ніцой люто накинулась на учасницю Нацвідбору на Євробачення, від цих слів не тільки вуха в'януть

Як повідомляв портал "Знай.ua", треба об**рати - Данилка прорвало через російську мову на Євробаченні

Також "Знай.ua" писав, що учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила піснею для "Від пацанки до панянки"