Відома американська актриса Шеннен Доерті, яка запам'яталася публіці яскравою роллю в серіалі "Зачаровані", вперше зважилася звернутися до фанатів. Вона подякувала їм за підтримку і розповіла, як бореться з хворобою. Відповідний запис вона розмістила в Instagram, передає Politeka.

"Я хочу подякувати всіх вах за вашу любов, молитви і підтримку. Зараз дивний час, і я не відчуваю землю під ногами. Сказати, що у мене стрес, - це не сказати нічого. Сказати, що я борюся, - це м'яко сказано. Але ... Я вірю, що знайду свою точку опори. Я буду шукати сили, які мені потрібні, глибоко всередині себе, щоб протистояти всьому цьому. Я молюся про те, щоб зробити все це гідно і граціозно. Мені так багато треба сказати. Так багато всього, чим можна поділитися. І я це зроблю. Будь ласка, знайте, як сильно ви все допомагаєте мені піднятися", - написала Доерті в своєму Instagram.

Актриса подякувала фанатів за підтримку і зізналася, що для неї дуже важливі любов і увагу. До посту вона прикріпила знімок, на якому їде на коні по парку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, рак повернувся до зірки "Зачарованих" і "Беверлі-Хіллз" Шеннен Доерті, лікарі підтвердили четверту стадію.

Як повідомляв Знай. ua, зірки легендарного серіалу підтримали онкобольную Шеннен Догерті.

Також Знай. ua писав, що останні кадри зірки "Беверлі-Хіллз 90210" довели фанатів до сліз.